Bejelentkezés

+36 30 9912044

Nyitvatartás

H-SZ-P: 10:00-17:00

Itt érdeklődhetsz:

Üzenetküldés »»

Ajakdúsítás tű és fájdalom nélkül????

content_0012_2

AESTHETIC FOCUS LASER
Természetesen dús és telt ajkakra vágysz? Az egyedülálló Meso Laser technológiával ajkaid lenyűgözően puhák, simák és gyönyörűek lesznek – sebészeti beavatkozás és fájdalom nélkül.

01

AESTHETIC FOCUS LASER
Fókuszált lézerfej, mellyel a hatóanyagok beágyazódását segíthetjük elő. A kezelés alatt egy kombinált lézerdiódákból álló erőteljes besugárzást tudunk végezni vele, fájdalommentesen.
02

content_0012_1

TRIPLEX HYLURON
A kezeléshez olyan valódi hyluronsavat használunk mely három molekulaméretben tartalmazza a hyaluront és melynek 45%-a különleges mikromolekuláris hyaluron.
A lézeres ajakdúsítás során extra erős triplex hyaluronsavat juttatunk az ajak megfelelő rétegeibe, a fájdalommentes MILSYS fókuszált elektroporációs technológia segítségével. Majd a hatóanyagot lézeres stimulációval aktiváljuk, mely ennek hatására megduzzad, és tökéletesen egyenletesen feltölti az ajkakat.

NEKED AJÁNLJUK, HA:

Hatékony és természetes ajakdúsítást keresel, amely sokáig tartós marad
100%-ig szike és tűmentes kezelést szeretnél
Kizárólag természetes anyagokat szeretnél a bőrödbe juttatni
Egyszerű, gyors és fájdalommentes kezelésre vágysz
Azonnali eredményt szeretnél, ami már az első kezelés után látható

KEZELÉSI FOLYAMAT:

A kezelés fájdalommentes, hatása pedig azonnal látszik. A hosszan tartó eredmény érdekében a hatóanyagot kúraszerűen, 4-6 alkalom során visszük be. Ezt a 4-6 alkalmat maximum egy hónapon belül szükséges elvégezni, majd a kúrát követően érdemes két hetente egyszer fenntartó kezelést végezni. Intenzívebb eredmény elérése érdekében egy hónapon belül akár 8 alkalmas kúra is végezhető, a fenntartó kezelés ebben az esetben is ajánlott.

Mivel a kezelést kúraszerűen alkalmazzuk, ezért nem lehet egyetlen alkalommal „túltölteni” a kezelt felületet, nem alakulnak ki furcsa, eltorzult formák az ajkakon. A hyaluronsav pedig sokáig a bőrben marad, így a hosszan tartó eredmény garantált.

A kezelés időszaka alatt és után otthoni hyaluronsav pótlás javasolt a Pure Face luxus arclemosó és a Hyaluron3 szuperkoncentrátum alkalmazásával.

content_0012_3