Bejelentkezés

+36 30 9912044

Nyitvatartás

H-SZ-P: 10:00-17:00

Itt érdeklődhetsz:

Üzenetküldés »»

Fájdalommentes ráncfeltöltés természetes hyaluronnal

AESTHETIC FOCUS LÉZER

A lokális ráncfeltöltéssel hatékonyan csökkenthetőek a szájkörnyéki dohányzó, nevető és mérges ráncok, valamint a szemöldök közti ráncok is. A kezelés során extra erős triplex hyaluronsavat juttatunk a bőrbe, mely képes feltölteni a mélyebb, hangsúlyosabb ráncokat is.

AESTHETIC FOCUS LASER

Fókuszált lézerfej, mellyel a hatóanyagok beágyazódását segíthetjük elő. A kezelés alatt egy kombinált lézerdiódákból álló erőteljes besugárzást tudunk végezni vele, fájdalommentesen.

content_0012_1

TRIPLEX HYLURON

A kezeléshez olyan valódi hyluronsavat használunk mely három molekulaméretben tartalmazza a hyaluront és melynek 45%-a különleges mikromolekuláris hyaluron.

Arcunk harmóniáját olykor csak egy-egy zavaró ránc töri meg. Elsőre jelentéktelennek tűnnek, ám a tükörbe nézve napról-napra egy idősebb önmagunk néz vissza ránk. A Meso Laser lokális ránckezelés hatékony megoldást nyújt arra, hogy felvegyük a küzdelmet az öregedés látható jeleivel és sokáig megőrizzük feszes és fiatalos bőrünket.

content_0012_3

A lokális ráncfeltöltéssel hatékonyan csökkenthetőek a szájkörnyéki dohányzó, nevető és mérges ráncok, valamint a szemöldök közti ráncok is. A kezelés során extra erős triplex hyaluronsavat juttatunk a bőrbe, majd hatását Argirelin parazsázsa koncentrátummal fokozzuk.

A hatóanyagokat a bejuttatás után egyedülálló lézeres stimulációval aktiváljuk, melynek hatására megduzzadnak, és tökéletesen beépülnek a szövetekbe alábélelve a mély barázdákat is.

NEKED AJÁNLJUK, HA:

  • Hatékony és tartós ráncfeltöltést keresel 40 év felett
  • 100%-ig szike és tűmentes kezelést szeretnél
  • Kizárólag természetes anyagokat szeretnél a bőrödbe juttatni
  • Egyszerű, gyors és teljesen fájdalommentes kezelésre vágysz
  • Azonnali eredményt szeretnél, ami már az első kezelés után látható

KEZELÉSI FOLYAMAT:

A kezelést kúraszerűen, 4-6 alkalommal érdemes elvégezni a hosszan tartó eredmény érdekében. Ha próbáltál már MILSYS® lézeres mezoterápiás kezelést, akkor tudod, hogy a speciális lézerfénynek köszönhetően a bőr nem károsodik, a kezelés nem jár fájdalommal, az eredmény pedig azonnal látszik. Ez köszönhető a szuperprémium minőségű Age Attraction termékeknek is, amelyek orvosi tisztaságú, magas hatóanyag koncentrátumú készítmények.

Mivel a kezelést kúraszerűen alkalmazzuk, ezért nem lehet egyetlen alkalommal „túltölteni” a kezelt felületet. Nem alakulnak ki furcsa, eltorzult formák, sem az ajkakon, sem a mély redők környékén. A hyaluronsav pedig sokáig a bőrben marad, így hosszan tartó eredmény is elérhető.

A kezelés időszaka alatt és után otthoni hyaluronsav pótlás javasolt a Pure Face luxus arclemosó és a Hyaluron3 szuperkoncentrátum alkalmazásával. Az eredmény fenntartásának érdekében a hyaluron töltő és lézeres aktiváló lokális ránckezelést 3-4 hetente egyszer érdemes ismételni.