Bejelentkezés

+36 30 9912044

Nyitvatartás

H-SZ-P: 10:00-17:00

Itt érdeklődhetsz:

Üzenetküldés »»

Problémás bőr kezelése fájdalommentesen?

Tiszta lélek – tiszta élet – tiszta bőr

A bőrünk a legnagyobb szervünk. Határterületet képez belsőnk és a külvilág között. Kezelése, tisztítása lelkünk gyógyításával kezdődik. Ezzel egy időben tisztítsuk szervezetünket, majd fontos a tüneti kezelés, ami maga a kozmetika. E három lépés egymást támogatja a gyönyörű, tiszta bőr elérésében.

A bőrproblémák hátterében a belsőnk és a külvilág közötti konfliktus áll.

Elhatárolódunk. Pubertás korban óriási a szabadságvágyunk. Hatalmas én tudattal feszegetjük határainkat. Később jellemzően valami mélyről jövő probléma tör utat magának a felszínre.  Már nem lehet elnyomni. A bőrproblémák segítenek az elszigetelődésben. Komolyabb bőrbetegségek esetén az egyén nem szívesen mutatkozik, elhatárolódik a környezetétől, így védve magát a sérülésektől. A megoldás a belső munka, önszeretet, önelfogadás. Így lassacskán újra kiépülhet a bizalom. Fontos tudnunk és tiszteletben tartanunk saját határainkat.Megtalálni helyünket a világban!

Fizikai szinten a gyönyörű bőr legfőbb ellensége a sejtekben, szövetekben felhalmozódott salakanyag. Gyengíti a testet, az immunrendszert, felelős a korai öregedésért és sok betegség kialakulásáért. A bőrproblémák elhelyezkedéséből következtetni lehet arra, hogy melyik szervünk terhelt, hol van egyensúlytalanság. Ezzel akár komoly betegségek is megelőzhetők.Első lépésként nagyon fontos napi 6-8 pohár tiszta víz fogyasztása. Azonnal észrevehető, hogy bőrünk fényesebb, rugalmasabb, élettel telibb lesz. A reggel, éhgyomorra elfogyasztott langyos víz beindítja a méregtelenítési folyamatokat.

A vízfogyasztáson kívül az étkezésünket sem árt megreformálni, ha tisztább bőrt szeretnénk.  A húsmentes, tiszta táplálékok megfelelően összeállítva a szervezetünket és a bőrünket is támogatják.

Hatalmas megterhelést jelent a bőrnek a nem megfelelő kozmetikumok használata. A kőolajszármazékok, petróleum, rosszul tisztított vazelin, a halogéntartalmú készítmények (pl. fluoros fogkrémek)  rengeteg kárt okoznak. Nagyon fontos, hogy tiszta,natúr kozmetikumokat használjunk! A gyógynövények, gyümölcsök hasonló biofizikai tulajdonságokkal bírnak, mint az emberi bőr.Használjuk a természet kincsesládáját!

Age Attraction Akne Control – Aknés,  gyulladt,  szeborrhoeás bőr fájdalommentes kezelése

A pattanásos, miteszeres bőr az egyik leggyakoribb és legidegesítőbb probléma, amivel a vendégeim küzdenek. Vannak, akik mindent elkövetnek, hogy megszabaduljanak a bőrüket csúfító pöttyöktől. Drágábbnál drágább kozmetikai készítményeket vásárolnak, fájdalmas kezeléseknek vetik alá magukat. Olyanok is akadnak, akik nyomkodják, kapirgálják pattanásaikat, amitől el nem múlnak, ellenben hegek, pigmentfoltok maradnak a helyükön. A tinédzser kor és a vele együtt járó bőrproblémák egyre fiatalabb korban jelentkeznek.  Hiába van szüksége a bőrnek a tisztító kezelésre, a kistini lelke még nem viseli el a fájdalmas nyomkodást. Erre az önbizalom romboló bőrképre nyújt tökéletes megoldást az Age Attraction  Meso Laser gépével végzett Acne Controll programja.

A kezelés elsődleges célja faggyúmirigy működést szabályzó és gyulladás csökkentő intenzív kezelés aknés, szeborrhoeás bőrök kezelésére.

Mivel az Age Attraction minden esztétikai problémát, Anti Ageing szempontból  közelít meg, így ne lepődj meg, hogy a problémamegoldó kezelés „mellékhatásaként”  fiatalosabb megjelenést is kap a bőröd!

Mire számíthatsz a kezelés után?

A kezelés során alkalmazott hatóanyagoknak és technológiának köszönhetően a bőr gyulladásos folyamatai megszűnnek, a túlzott faggyútermelés a normális szintjére áll, fenntartó kezelések pedig biztosítják a nyugalmi állapot stabilizálását. Kezelés „mellékhatásaként” továbbá lassulnak az öregedési folyamatok, feszesebb bőrkép és fiatalosabb arc. A lézer fantasztikus hatása abban rejlik, hogy képes biostimulálni a sejteket, működésre serkenti őket, megváltoztatja azok anyagcseréjét, valódi sejtszintű regenerációt indít be.

A kezelés menete:

Mélytisztítás, intenzív kémiai peeling, lézeres besugárzás, személyre szabott hatóanyagkoktél bedolgozása valódi elektroporátorral, multifunkciós maszk felvitele.

Problémás bőr esetén a kezelést ajánlott kúraszerűen elvégezni 6 alkalommal heti rendszerességgel. Gyulladt bőr esetén intenzív kúra javasolt: a 6 alkalmas program előtt 4 alkalom lézeres gyulladáscsökkentés javasolt. Szeborrhoeás bőröknél tisztító kezelés helyett vagy két kezelés között ajánlom.

Mik a lézeres mezoterápia ellenjavallatai?

Rák, sclerosis multipex, epilepszia, botox injekció után 6 hétig, bőrbetegség, lázas állapot, vírusos megbetegedés esetén.

Mivel segítheted elő az eredményt az otthoni ápolás során?

Mystic Fruits, Akne Control Fluid, Youthing Elixir Supreme szuperkoncentrátumok használatával az arc és/vagy szemkörnyék ápoláshoz és fényvédelemként:  Wonder Pearls használata.

A termékeket registráció után az AURASOMA benefit kóddal kedvezményesen itt megrendelheted:

http://www.age-attraction.hu/webshop/