Bejelentkezés

+36 30 9912044

Nyitvatartás

H-SZ-P: 10:00-17:00

Itt érdeklődhetsz:

Üzenetküldés »»

eKSeption-kezelés

Az eKSeption-kezelés az egyik leghatékonyabb bőrfiatalító eljárás

A  pigmentációs problémákat, az öregedés okozta ráncokat és az aknés, gyulladt rosceás bőrt célozza meg személyre szabható peptid peeling kezeléseivel.

Az eKSeption professzionális peelingjeinek használata biztonságos és hatékony, kimagasló bőrápolást eredményeznek.

Az eKSeption a bőr fiatalításának, helyreállításának világában, ötvözi a természetes savak és hatóanyagok (peptidek és hialuronsav) együttesét. Egyszerre hámlaszt, problémát kezel és hidratál.

  • Természetes hámlasztósavak, peptidek és hyaluronsav együttes alkalmazásával, ezek szinergiájára épül!
  • Bőrmegújító kezelés egyénre szabottan. Már egy alkalom után dolgozni kezdenek a peptidek, a bőr látványosan megújul.
  • Nem csak arc , nyak-dekoltázs megfiatalítására, akne, rosacea, pigmentfoltok és hegek kezelésére alkamas, hanem kézfej ránctalanítására és gyors hidratálására is!
  • Az esztétikai ipar egyik legújabb felfedezése az, hogy a növekedési faktort tartalmazó anyagok, hatóanyagok aktiválják, felgyorsítják a sejtműködést és emiatt megfiatalodik a bőr.

A növekedési faktor (angolul: growth factor) maga egy olyan természetes anyag, mely képes a sejtnövekedés, a sejtosztódás és sejtdifferenciálódás stimulálására. A növekedési faktor egyfajta fehérje és nagyon fontosak a szervezetben, mert többféle sejtfolyamatot szabályoznak.

Hámlasztó kezelés – hámlás nélkül

Az eKSeption áttörő koncepciót kínál a bőr fiatalításának és helyreállításának világában: a természetes hámlasztó savak és hatóanyagok (peptidek és hialuronsav) együttes alkalmazásával, szinergiájával egyszerre hámlaszt, megújít, problémát kezel és hidratál. Exkluzív termékeikben a szerves savak új generációját alkalmazzák, a PHA-t (polihidroxisavakat), beleértve a laktobionsavat és a glükonolaktont, amelyek kevésbé irritálóak, biztonságosabbak, nagyobb kényelmet nyújtanak az alkalmazás során és jobb eredményeket is mutatnak az AHA-val összehasonlítva. A glükonolakton és a laktobionsav integráltan befolyásolják a bőrműködést, és használatuk minden bőrtípus és korosztály számára megengedett. Minimális irritáló hatásuknak köszönhetően még az érzékeny vagy pattanásokra hajlamos bőrön is biztonságos és sikeres kezelést tesznek lehetővé.

A polihidroxisavak fokozatosan, rétegenként lépnek be a bőrbe, ennek következtében a hámkezelésekben történő alkalmazásuk nem okoz erős égő érzést és irritációt.

Több mint peeling, peptid!

A XXI. századi szépségápolás, a „klasszikus kozmetika” már jócskán túlmutat a placebo hatáson.

Vannak hatóanyag kozmetikumok azoknak, akik valódi eredményt szeretnének elérni a bőrápolásban, akik a minőség mellett eredményes és mégis biztonságos megoldást keresnek. Vannak nagyon magas hatóanyag-koncentrátumok, amelyek mentesek a bőrt terhelő adalékoktól: PEG-ek, parabének, parafinok, vazelin, ásványi olaj, színezékek, mesterséges illatanyagok és állati nyersanyagok.

Magas minőségű hatóanyagok, vitaminok és igazoltan hatásos fiatalító összetevők késleltetik és lassítják az öregedési folyamatokat, növelik a bőr rugalmasságát, feszesítenek, valódi probléma-megoldó kezelést kínálnak.

peptidek nem mások, mint aminosavakból felépülő rövid polimerek. Az aminosavak az élet építőkövei, nagyon kicsi molekulák.

peptidek a bőrben is megtalálhatóak, bár ezek nem ugyanazok a peptidek, mint amik a kozmetikumokba kerülnek. Ezek a természetben is előforduló peptidek az irhában és felhámban található fehérjékből származnak, melyeket enzimek bontanak le. Ezek a fehérje fragmentumok számos funkciót látnak el a bőrben. Ezek szabályozzák a hormonális aktivitást, ki- be kapcsolják az immunválaszt, kommunikálnak a sejtek között, és aktiválják a sebgyógyulást. Talán a legegyszerűbb mód úgy gondolni a peptidekre, mint hírnökökre, akik hozzák-viszik az infókat a bőrsejtek között.

A probléma az, hogy ahogy a testünk öregszik, egyre kevésbé hatékony ez a folyamat. Szintetikus peptidek egy olyan jelet küldenek, melyek felébresztik ezeket a sejteket, és beindítják a kollagéntermelést.

A kollagénnek van egy természetes életciklusa, mely végén elbomlik. Amikor elbomlik, akkor fehérje-fragmentumokká alakul át. Néhány bőrsejtnek receptorai vannak ezekhez a peptidekhez, ami úgy működik, mint zár és a kulcsa. Amikor a peptidek elfordítják a zárat, arra késztetik a sejteket, hogy friss kollagént termeljenek. Amikor a kollagén elhasználódott és lebomlik, azok a kis törött darabok további kollagéntermelést idéznek elő ismét, ez a kozmetikai kezelések az egyik legfontosabb célkitűzése a XXI. században!