Bejelentkezés

+36 30 9912044

Nyitvatartás

H-SZ-P: 10:00-17:00

Itt érdeklődhetsz:

Üzenetküldés »»

Masszázsok

Vitalenne regeneráló, feszesítő szépségmasszázs. Energetizáló, stresszoldó, bőrrugalmasító akupresszúrás masszázs fakó, fáradt, stimulálásra vágyó bőröknek.

Stimulenne különleges, exkluzív masszázs, mely kimondottan az érett bőrök számára lett megalkotva. Erőteljes sejtregeneráló, stimuláló face-lifting masszázs, mely az egyedi technikának köszönhetően az arcizmokat teljesen ellazítja.

UP&UP egy különleges lifting hatású arc-, nyak- és dekoltázsmasszázs. Az egyedülálló  technika nem csak feszesíti bőrt, de vérkeringés fokozó hatásának köszönhetően felfrissíti a nyaki- és agyi keringést, ezzel energizálja a felsőtestet.


MARMA ABHYANGA-Ayurvédikus energiapont masszázs

Az immun- keringési-idegrendszert stimuláló energetizáló  egyedülálló kényeztető és mélyrelaxáló kezelés, a test és a lélek harmonizálásáért.


MUKHA ABHYANGA-Hagyományos Ayurvédikus arcemelő face lifting masszázs

Kíváló kezelés a ráncok megelőzésére. Ez a masszázs ellazítja az arc izmait, serkenti az arc mikro-keringését és a nyirok áramlását, ezáltal elősegítve az egészséges, fiatalabb bőr megjelenését.


NATURÁLIS ARCPLASZTIKA

Elemei:

A kezelés különlegessége: a gyógyító érintés-a craniosacrális rendszerünk egy fiziológiás rendszer, melynek blokkja akadályozza a központi idegrendszer optimális működését, és a fasciarendszer kóros feszüléséért is felel. A mikromanipulációval kezelt craniosacrális rendszer pozitív hatást gyakorol a csont- és izomrendszerre, és korrigálja az ízületi feszültségeket.

Az arcszobrászat-Erőteljes, dinamikus mozdulatok. Az arc izmait átgyúrva elérjük az izmok erejének és tömegének növekedését, ami szinte magától tűnteti el a ráncokat. Megemeli az arc éleket, leolvasztja a tokát, javítja a bőr tónusát és turgorát, egészséges és fiatalos megjelenést kölcsönöz.

Bejelentkezés kezelésre

Hívj és kérj időpontot!

+36 30 9912044