Bejelentkezés

+36 30 9912044

Nyitvatartás

H-SZ-P: 10:00-17:00

Itt érdeklődhetsz:

Üzenetküldés »»

Széndioxid terápia

CO2 CARBOXY COMBO

A ragyogó fiatalos bőr titka a nem invazív CO2 terápia, mely fokozza a bőr anyagcsere folyamatait és természetes oxigéntermelését, ezáltal biztosítja a mély hidratációt. A bőr drámain ragyogóbb, frissebb, a bőrszín egyenletesebb lesz már az első kezelés után. Hatásos a felszíni sérülések, hegek, ráncok és aknék kezelésére egyaránt. Nincs tű, nincs fájdalom, nincs hámsérülés – a hatás mégis magáért beszél.

Hogyan működik? 

Amikor a CO2 carboxy gélből a szén-dioxid felszívódik a bőr sejtjei között, a vérsejtek hemoglobinja oxigént szabadít fel, és bevezeti a szén-dioxidot a sejtek közé. Ez a reakció eltünteti a striákat, a cellulitot, aknékat, a gyulladást, miközben egyenletesíti a bőr színét, növeli rugalmasságát és hidratáltságát.

Mi a lényege kezelésnek?

Egy a testben természetesen meglévő és működő folyamatot használ ki és a bőrön át felszívódó szén-dioxid gáz terápiás hatása érvényesül benne. A tüdő felől érkező friss vérben, a hemoglobin szállítja az oxigént. Ha a hemoglobin bárhol azt érzékeli, hogy szén-dioxid többlet van jelen a szövetben, akkor ott extra mennyiségű oxigént ad le a vérből. Az erekből felszabaduló többlet oxigén átjárja az erek alatti és feletti területeket. Ahol oxigén van, ott fokozódik a keringés, ezáltal a tápanyagfelvétel és a felesleges salakanyagok elszállítása is. Eredményeként létrejön az egészséges szövet, mely rostokban gazdag, megfelelően behálózzák a mikroerek és anyagcseréje is jól működik.

A CO2 géllel végzett arckezelés

A vékonyabb és egészségesebb test titka.

  • serkenti a bőr anyagcseréjét
  • fokozza az oxigéntermelést
  • mélyen hidratálja a bőrt
  • drámaian ragyogóbb, frissebb bőrt eredményez
  • egyenletesíti a bőrszínt

A CO2 géllel végzett arckezelés előnyei:

Fantasztikus rugalmasság: Stimulálja a bőr kollagén és elasztin termelését, ezzel visszaállítva a bőr rugalmasságát. Kifejezetten hatékony a nyaki vonalak feszesítésére.

Ránctalanítás: Serkenti a sejtek közti anyagcsere folyamatokat, ezáltal kisimítva a halványabb, és feltöltve a mélyebb ráncokat.

Világosító hatás: Stimulálja a vérkeringést, így biztosítva az egyenletes és ragyogó bőrszínt.

Felszíni sérülések, hegek, acne kezelése: Serkenti a vérkeringést, és a felesleges, káros anyagok elvezetését a véráramból, ezáltal halványítja a felszíni sérüléseket, hegeket, és javítja az aknés tüneteket.