Bejelentkezés

+36 30 9912044

Nyitvatartás

H-SZ-P: 10:00-17:00

Itt érdeklődhetsz:

Üzenetküldés »»

FÁJDALOMMENTES TINI KEZELÉS

Szeretnéd, hogy a bőröd tiszta, ragyogó, pattanásoktól és mitesszerektől mentes legyen?
Akkor fontos a rendszeres kozmetikai kezelés, bőrtisztítás.

A pattanás és a mitesszer akkor jön létre, ha a bőrben található faggyúmirigyek kivezető nyílása valamilyen okból kifolyólag eltömődik, és sajnálatos módon rendszerint be is gyullad. A pattanás általában a serdülő kor kozmetikai problémája.

Kialakulásában több tényező játszik szerepet. Ilyen például a serdülő kor kezdetén (12-14 év) bekövetkező hormonális változások, a környezeti hatások, lelki problémák, stressz, nem megfelelő táplálkozás és a helytelen kozmetikumok használata. A szervezet működésének zavarai megjelennek a bőrön is. A tizenévesek körében a hormonális zavar a bőr átmeneti zsírosságához vezethet. Ilyenkor ajánlatos rendszeresen tisztítani az arcbőrt, amivel megakadályozható az újabb, esetleg súlyosabb aknék kialakulása.

Tini arckezelésnél a célom, hogy a bőr spontán ürülését és optimális működését elősegítsük .

A kezelés menete:

Hydrofacial 3 lépéses előkészítés-Sejtregenerációt elősegítő hidrodermabráziós eljárás, amely nem csupán tisztítást, hanem kíméletes kémiai hámlasztást, vákuummal végzett nyirokmasszázst, pórusfelszabadítást, gyulladáscsökkentést és folyadékpótlást is biztosít

CO2 maszk- a CO2 carboxy gélből a szén-dioxid felszívódik a bőr sejtjei között, a vérsejtek hemoglobinja oxigént szabadít fel, és bevezeti a szén-dioxidot a sejtek közé. Ez a reakció eltünteti az aknékat, a gyulladást, miközben egyenletesíti a bőr színét, növeli rugalmasságát és hidratáltságát.

Lézerkezelés

  • Fokozódik a salakanyag elszállítás és a sejtek tápanyag ellátása – ettől gyorsul a sejtregeneráció, a gyulladások körülhatárolódnak
  • gyulladáscsökkentés
  • A sejtosztódás fokozódik-új, fiatal sejtek születése
  • Stimulálja a fibroblaszt sejtek termelését-gyorsabb sebgyógyulás

Hatóanyagbevitel, pakolás,stb. személyre szabottan a bőr aktuális állapotától függően.