Bejelentkezés

+36 30 9912044

Nyitvatartás

H-SZ-P: 10:00-17:00

Itt érdeklődhetsz:

Üzenetküldés »»

Prekozmetológia

Szinte naponta jelennek meg új kozmetikai divatkezelések, amik a plasztikai sebészethez hasonló eredményekkel ámítják a vendégeket. Ám ezek legtöbbször hagyományos kozmetikai eljárásokra épülnek, amik közel sem azt az eredményt hozzák, amit ígérnek. Valódi változást csak akkor érhetünk el, ha szakítunk a megszokott, hétköznapi módszerekkel és egy teljesen új szemléletmódot képviselünk. Így született meg a prekozmetológia.

A prekozmetológia forradalmi átmenetet képez a hagyományos kozmetikai kezelések és a drasztikus kozmetológiai beavatkozások között.

A high-tech kozmetikák új generációját hívja életre, ahol a kezelések kizárólag csúcstechnológiára és innovatív hatóanyagokra épülnek. Minden kezelés anti-ageing szemléleten alapul, tehát nem csak a látható tüneteket kezeli, hanem segít hosszú távon megőrizni a feszes és fiatalos bőrképet.

A hightech gépek használatához elengedhetetlen a folyamatos szakmai továbbképzés, a kontraindikációk ismerete és betartása, a kompetenciahatárok figyelembe vétele, a pontos bőrdiagnosztika.

A prekozmetológia nem egy újabb divathullám, hanem egy tesztelt, eredményes és kiemelkedően hatékony módszer átfogó alkalmazása a bőr problémáira. Azoknak szól, akik hisznek a fejlődésben, nyitottak az újdonságokra és többre vágynak egy hagyományos kozmetikai kezelésnél.

MILSYS® lézeres mezoterápia

Microson Hifu Pen – ultrahangos face-lifting

MagicPolar – rádiofrekvenciás bőrfeszesítés

Hydrofacial